Naše živalice so naši srčni prijatelji. So dar človeštvu. Pa naj bodo kosmate, pernate, luskave, takšne z oklepom,…torej vseh vrst, velikosti in oblik. Ni pomembno kakšni so,…pomembno je tisto kar v nas prebudijo, kar nam dajejo in to je, neizmerno in brezpogojno ljubezen. Niso naš cel svet, vendar naredijo naš svet celosten, saj ga obogatijo na vse mogoče načine. Neštetokrat nas razveselijo, velikokrat potolažijo, razbremenijo naše težave in stres. Imajo posebno moč, da nas iz še tako slabe volje, spravijo v izjemno dobro. Včasih so naši spremljevalci na sprehodu, drugič na kavču, v postelji, na izletu, morju, naši roki ali rami,…kjerkoli že so, so povezani z nami in mi z njimi,…povezani smo s srci. 

Skozi fotografije ljubljenčkov vedno znova podoživljamo in oživljamo vse njihove in naše skupne najlepše trenutke in se vedno znova zavemo koliko lepih koščkov je v naši sestavljanki življenja.

Zelo bom vesela, če mi boste zaupali, da za vas ujamem kakšen dragoceni trenutek z vašim posebnim srčnim prijateljem. Po vaših željah lahko fotografiram samo vašo ljubljeno žverco ali v kombinaciji skupaj z vami in vašo družino. Še posebej prisrčne so fotografije živali in otrok. Med njimi je prav posebna vez in energija, saj so vedno pristni in popolnoma prisotni v vsakem slehernem trenutku.  


V kolikor se vam porajajo vprašanja o samem fotografiranju, kot so: kje, kdaj, kaj naj prinesem s sabo, kaj naj oblečem, kaj če nisem sproščen/-a pred objektivom, kaj pa družinski ljubljenčki?,…ste dobrodošli, da si preberete odgovore na tej povezavi.

V primeru, da želite rezervirati termin fotografiranja ali imate še kakšna koli dodatna vprašanja ali nejasnosti, pa me lahko kontaktirate tukaj ali pokličete na telefonsko številko 041 383 654. Vesela bom vašega sporočila ali klica.