Nosečnost je vsekakor eno najbolj čudovitih in magičnih obdobij v našem življenju, polno neverjetnih trenutkov veselja, sreče in osuplosti nad vsakim najbolj nežnim premikom ali zelo močno brco, ki jo čutimo v naših trebuščkih, ki so iz dneva v dan bolj okrogli.

Čeprav se nam zdi, da je 9 mesecev tako nevzdržno dolgo obdobje, da bomo spoznali svojega sončka, pa vendar minejo zelo hitro, včasih kar prehitro.

V veliko veselje mi bo, če me boste izbrali, da za vas ujamem čudovite trenutke tega edinstvenega obdobja in jih spremenim v spomine, ki jih boste za vedno nosili v svojih srcih.


V kolikor se vam porajajo vprašanja o samem fotografiranju, kot so: kje, kdaj, kaj naj prinesem s sabo, kaj naj oblečem, kaj če nisem sproščen/-a pred objektivom, kaj pa družinski ljubljenčki?,…ste dobrodošli, da si preberete odgovore na tej povezavi.

V primeru, da želite rezervirati termin fotografiranja ali imate še kakšna koli dodatna vprašanja ali nejasnosti, pa me lahko kontaktirate tukaj ali pokličete na telefonsko številko 041 383 654. Vesela bom vašega sporočila ali klica.