Vsaka družina ima svoj način povezovanja, izkazovanja ljubezni in preživljanja prostega časa. Za vsako družino so posebni trenutki samo njihovi, na njihov edinstven in neponovljiv način.

In največkrat se trudimo ujeti te trenutke s telefonom, mogoče tudi s fotoaparatom, ampak po navadi je v vsaki družini ena oseba, ki je skoraj vedno za objektivom in ko gledamo slikice, na njih ta oseba skoraj vedno manjka. Govorim iz lastnih izkušenj ☺

Nekoč, ko nas več ne bo, te fotografije žal ne bodo prikazale mame ali očeta, ki je stal za objektivom. Zato ohranite trenutke, ko ste skupaj, vsi, cela družina. Tisti, ki bodo ostali za nami, bodo želeli imeti fotografije svoje cele družine, da se nas bodo spominjali. Ali pa nas bodo preko fotografij predstavili svojim vnukom ali pravnukom, katerih mogoče žal ne bomo imeli možnosti spoznati. Zaslužijo si, da jih imajo, saj so fotografije ena najlepših zapuščin.

Pred fotografiranjem si vedno vzamem čas, da se spoznamo…da ugotovim kje in na kakšen način bom najbolje ujela vaše pristne trenutke, tiste, ki delajo vašo družino Vašo, drugačno od drugih. Zame se namreč moje delo začne že preden sploh vzamem fotoaparat v svoje roke,…začne se s spoznavanjem preko katerega se povežemo, uskladimo želje in ideje, odpravimo vse morebitne strahove, nesigurnosti, tako da se vzpostavi sproščen odnos, ki prinese tiste edinstvene izraze vaše družinske povezanosti.

V čast mi bo, če me boste sprejeli medse, pa naj bo to nekje v naravi ali pri vas doma, da lahko z vami preživim kakšno urico ali dve in prispevam svoj delček k vaši zapuščini.


V kolikor se vam porajajo vprašanja o samem fotografiranju, kot so: kje, kdaj, kaj naj prinesem s sabo, kaj naj oblečem, kaj če nisem sproščen/-a pred objektivom, kaj pa družinski ljubljenčki?,…ste dobrodošli, da si preberete odgovore na tej povezavi.

V primeru, da želite rezervirati termin fotografiranja ali imate še kakšna koli dodatna vprašanja ali nejasnosti, pa me lahko kontaktirate tukaj ali pokličete na telefonsko številko 041 383 654. Vesela bom vašega sporočila ali klica.