Tistih 9 mesecev, ko tako zelo nestrpno čakamo, da prvič objamemo naš mali čudež mine tako hitro, potem gre prvo leto še hitreje, včasih se nam zdi, da prav s svetlobno hitrostjo. Vsak dan je kaj novega in kar ne moremo se načuditi, kako hitro rastejo in se spreminjajo.

Naša celotna pozornost je na našem novem članu in nemalokrat pozabimo ujeti te neponovljive trenutke v objektiv. Govorim iz lastnih izkušenj….saj sem slikala,…s telefonom ☺,…pa tudi kakšno slikico naredila s fotoaparatom, vendar takrat je bil moj fotoaparat še čisto nov in enostavno ni bilo ne časa, ne energije za učenje. Velikokrat sem si rekla, da bom poklicala nekoga in dala poslikati svojo novo nastalo družinico, pa žal tega nikoli nisem uspela narediti. Zato mi verjemite, ko vam povem, da mi je še vedno hudo za temi zamujenimi trenutki, saj se žal nikoli ne bodo vrnili.

Počaščena bom, če me boste izbrali, da za vas ujamem čudovite trenutke tega tako hitro bežečega in spreminjajočega se obdobja in jih spremenim v spomine, ki jih boste za vedno nosili v svojih srcih.


V kolikor se vam porajajo vprašanja o samem fotografiranju, kot so: kje, kdaj, kaj naj prinesem s sabo, kaj naj oblečem, kaj če nisem sproščen/-a pred objektivom, kaj pa družinski ljubljenčki?,…ste dobrodošli, da si preberete odgovore na tej povezavi.

V primeru, da želite rezervirati termin fotografiranja ali imate še kakšna koli dodatna vprašanja ali nejasnosti, pa me lahko kontaktirate tukaj ali pokličete na telefonsko številko 041 383 654. Vesela bom vašega sporočila ali klica.