KDO SEM?

Moje ime je Nina. Po duši ustvarjalka in likovnica, po izobrazbi pa farmacevtka, ki je ugotovila, da lahko neprimerno več kot s tabletami, doprinese k zdravju ljudi z zadovoljstvom in veseljem, ki ga začutijo v svoji duši in srcih ob gledanju svojih dragocenih trenutkov ujetih v večen spomin.

MOJ STIL

Moj stil fotografiranja je VIVID,..to je živ, barvit, razgiban, kot je življenje samo. Čeprav obožujem barve, pa kljub temu črno-bele fotografije zasedajo posebno mesto v mojem srcu. Odsotnost barv nikakor ni njihov minus, ravno nasprotno,…še bolj je poudarjena igra svetlobe in teme in prav zaradi tega govorijo zgodbo na čisto svoj način in v meni zbujajo občutek elegance ter romantičnosti s kančkom misticizma in nostalgije.

POPOLNA NEPOPOLNOST

Vsak ima na sebi nekaj kar mu ni najbolj všeč. Moja “hiba” so vedno bili moji zobje. Nikoli se nisem hotela široko nasmejati na fotografijah. Tale profilna slika pa je nastala ob osebi s katero sem se počutila prijetno sproščena in ko sem jo videla se je v meni nekaj sprostilo, odprlo. Sem bila jaz na njej popolna, je slika popolna?…ne, nikakor ne :), ampak čuti se pozitivna energija, ki pričara tisto popolnost v nepopolnosti, zato jo s ponosom delim z vami.

Prav tako kot nihče ni popoln, tudi življenje ni, so pa zato trenutki, če si jih le dovolimo doživeti in ujeti. V čakanju na edinstveno priložnost za slikanje, nikar ne zamudite tistih drobnih trenutkov, ki se vam ponujajo tam in takrat, ko najmanj pričakujete, a ravno ti so tisti, ki so pristni in se vam bodo vtisnili globoko v srce.
Poiščimo in ujemimo te trenutke skupaj. Iz srca si želim, da bi tudi vi bili z mano pred objektivom mojega fotoaparata sproščeni, ter da bi ti drobceni, a zelo dragoceni trenutki prišli sami od sebe ter da bi vi zasijali v vsej svoji podobi z vsemi svojimi “napakicami” vred. Obljubim, da se bom po najboljših močeh potrudila, da ujamem vse tisto kar je na površini in še bolj tisto kar je očem skrito.

ZAKAJ SPOMINI SRCA?

Pravijo, da gledamo z očmi, vidimo in zapomnimo pa z možgani. Jaz pa verjamem, da si tiste pristne, edinstvene trenutke (ki lahko pridejo ob posebni priložnosti ali v čisto vsakdanjem življenju) zapomnimo z našim srcem. Naša življenja so velikokrat še preveč hitra in kaotična in nemalokrat se zgodi, da še tako lepi trenutki ostanejo prikriti ali (pre)hitro odbrzijo v pozabo. Ujeti v fotografijo pa postanejo spomini, ki za vedno najdejo dom v naših srcih in postanejo spomini srca.


Kontakt

V kolikor se vam porajajo vprašanja o samem fotografiranju, kot so: kje, kdaj, kaj naj prinesem s sabo, kaj naj oblečem, kaj če nisem sproščen/-a pred objektivom, kaj pa družinski ljubljenčki?,…ste dobrodošli, da si preberete odgovore na tej povezavi.

V primeru, da želite rezervirati termin fotografiranja ali imate še kakšna koli dodatna vprašanja ali nejasnosti, pa me lahko kontaktirate tukaj ali pokličete na telefonsko številko 041 383 654. Vesela bom vašega sporočila ali klica.